Commentaren: 8
 • #8

  Ilse van der Valk (maandag, 08 januari 2018 08:24)

  Sinds één maand staat mijn trainingspaard op dezelfde stal als Dagmar's paard. Voor dat ik mijn eerste les had, kreeg ik al handige tips. Tijdens de eerste les heb ik wederom fijne begeleiding gehad waardoor ik het resultaat kreeg wat ik wilde. Ik heb vaker ervaren dat mijn paard tijdens de privé lessen super loopt maar daar buiten net niet hetzelfde resultaat krijg, echter kreeg ik van Dagmar genoeg handige trucjes waardoor ik ook buiten de les het resultaat krijg wat ik wil zien.

  Dagmar kijkt naar individueel paard, ruiter maar ook de combinatie. Daarnaast let ze ook op anderen factoren dan het rijtechnische gedeelte.

  Erg tevreden met mijn eerste les!!

 • #7

  Quincy welters (zondag, 11 september 2016 17:24)

  Elke week weer een stapje vooruit met nieuwe oefeningen en hard trainen, en dan afentoe een paar dagen dat het wat minder gaat. Dit maakt het mij heel moeilijk omdat ik (te) hoge eisen stel aan mijzelf en alles perfect wil doen terwijl dit niet gaat. Bij deze momenten kan ik jou altijd bereiken als trainer maar zeker ook als vriendin. Jij weet me dan ook altijd weer uit mijn 'bubbel' te krijgen zodat ik weer aan de mooie momenten kan denken. Ook dit hoort bij het coachen tussen ruiter en paard, en jij voelt dit altijd goed aan bij mij en kan mij dan ook supergoed helpen als ik er even doorheen zit. Voor deze momenten ben ik jou heel erg dankbaar! Niet alleen als leerling maar ook als vriendin!

 • #6

  Emma van der Linde (maandag, 04 juli 2016 17:48)

  Als fanatiek springamazone is een goede dressuur basis natuurlijk erg belangrijk. En zo gingen wij dus op zoek naar een fijne instructrice die mij hierbij kon gaan helpen, en zijn wij bij Dagmar terecht gekomen. Ceasar en ik hadden in het begin vooral problemen met de basis wat dan ook in het springparcours weer naar voren kwam. Sinds dat wij lessen bij Dagmar gaan we met sprongen vooruit in zowel de dressuur als het springen. Elke les hebben we weer andere oefeningen en af en toe ook een springles. Door deze vele afwisseling in de lessen wordt het nooit saai en hebben we altijd weer genoeg huiswerk om mee naar huis te nemen!

 • #5

  Esther en Co (donderdag, 17 maart 2016 20:54)

  Voor mijn studie moest ik tijdelijk verhuizen naar Zuid-Limburg, het werd winter en dus moesten we weer in de bak gaan rijden. Co en ik waren het plezier kwijt in dressuur rijden.. Veel miscommunicatie en geen samenwerken meer tussen paard en ruiter. Zoektocht naar een fijne instructrice begon en zo kwamen we bij Dagmar terecht! Eerst lekker back to basic om het daarna weer op te kunnen bouwen op de juiste manier. Wat ik erg fijn vond aan de lessen is dat ze altijd de tijd neemt op het uit te leggen als je het niet snapt. Ook liet Dagmar mij voelen hoe ik met mijn zit mijn paard beïnvloedde.
  Ik merkte al snel vooruitgang en kreeg het plezier in het dressuur rijden terug! Mijn paard en ik werkte weer samen!
  Hopelijk ben je snel een keer in de buurt van Arnhem! Co en ik zouden graag weer eens wat begeleiding van je krijgen!

 • #4

  Quincy (maandag, 14 maart 2016 22:33)

  Met jou hulp komen we altijd verder, al heel veel jaren bevriend en samen kunnen lezen en schijven. Wat kan ik nog meer wensen met zo'n top instructrice als jij! Dat we nog heel veel jaren kunnen trainen met jou

 • #3

  Petra Jussen (maandag, 14 maart 2016 22:18)

  Mijn dochter is samen met haar paard pas begonnen met gehoorzaamheidstraining bij jou. De leuke manier van lesgeven en de duidelijke uitleg maken het voor haar superleuk om te doen. Ze verheugt zich elke keer weer op de les! X Petra

 • #2

  Kim en Marian godding (maandag, 14 maart 2016 19:55)

  Dagmar, kim en ik zijn al 3.5 jaar heel blij met jouw lessen. Ze zijn steeds anders en heel afwisselend. Je hebt ons geholpen onze pony onder controle te krijgen en te trainen. Later we nog lang zo door gaan!! X Kim en Marian.

 • #1

  Marloes Geertsema (maandag, 14 maart 2016 18:12)

  Ik ben super blij en dankbaar, met Dagmar als mijn instructrice! Ze heeft mij uit een groot dal weten te halen met mijn pony. Anders had ik hem waarschijnlijk verkocht. Nu zijn we een team en snappen we elkaar. Zo begin ik ook steeds weer meer lol in het rijden te krijgen! Top Dagmar, dat jij je passie en kennis zo weet over te dragen! Ook weet ik stapje bij stapje mijn angsten te overwinnen, doordat Dagmar mij erdoorheen lootst en ik mijn grenzen durf te verleggen. Voor alle hulp, super lessen, tips, advies, ondersteuning en begeleiding dankjewel! Xx Marloes